Het Magento platform is de laatste jaren sterk ontwikkeld en opgeschaald naar een professioneel Adobe oplossing voor ecommerce. Met de meest gerenomeerde integraties voor koppeling met andere systemen voor de beste beleving van de klantreis.

Wil je starten met een webshop dan is Magento 2 Commerce wellicht niet zo geschikt. Er zitten namelijk zeer veel functies in en je moet kennis hebben van het systeem wil je bijvoorbeeld de stijl van de webshop personaliseren. Kortom de technische kennis die nodig is voor Magento 2 Commerce is hoog.

Het werken met Magento 2 daarentegen wordt met de dag eenvoudiger. Dat is natuurlijk ook met veel CMS systemen zo, bijvoorbeeld wordpress. De Magento 2 Commerce is namelijk uitgerust met page builder functionaliteit. Binnen deze editor kan je eenvoudig door middel van drag & drop content creëeren.

Werken met meerdere leveranciers en een webbouwer kan soms een hele uitdaging zijn. De rol van een product owner is om als middelpunt efficient en effectief integraties te managen. Zo kan het helpen als de leveranciers bekend zijn met de zelfde wijze van agile werken faciliteren.

Benieuwd welke uitdagingen je nog meer kan verwachten, capaciteit nodig bij een Magento 2 project of interesse om een project op te starten? Neem dan snel contact op via onderstaande formulier.

[wpforms id=”165″]